Εκδήλωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ – 13 Απριλίου 2024 – Λεμεσός

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου, στη Λεμεσό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γιατρούς (Δρ Αμανατίδου, Δρ Γεώργιο Καραμπέκο, Δρ Πηνελόπη Νικολάου) και την νοσηλευτική λειτουργό κα Αναστασία Χριστοφόρου με την ομάδα του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για την παρουσίαση τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, τον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού - Πάφου (κ.Χρίστο Νικολάου), εκπροσώπους από την Επιτροπή Υγείας της Βουλής (κ.Ευθύμιο Δίπλαρο και κ.Πανίκο Λεωνίδου), την Ανώτερη Λειτουργός του ΟΑΥ (κα Γνώσια Αχνιώτου) εκπρόσωπο του ΠΣΣΕ και όλο τον κόσμο που ήταν παρόν.

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν η δημιουργία Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου και οι διάφορες ελλείψεις.

Ο κ. Πανίκος Λεωνίδου της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, υποσχέθηκε να εγγράψει στη Βουλή τα διάφορα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και τους γιατρούς όπως τη δημιουργία γαστρεντερολογικής Κλινικής κ.ά.