Εγγραφή Μέλους

Εγγραφή μέλους

Μπορείτε να γίνεται μέλος του Συνδέσμου με μόνο 15 ευρώ για ένα χρόνο. Η συνδρομή είναι ετήσια.  Οι τρόποι εγγραφής ή ανανέωσης της συνδρομής φαίνονται πιο κάτω.

1 Μέσω Paypal. Οι πληρωμές με VISA γίνονται μέσω της εταιρείας PayPal που είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Για την ασφάλεια των συναλλαγών ο ΠΑΣΥΕΚΚ ΔΕΝ θα κρατά ούτε και έχει πρόσβαση στους κωδικούς της VISA του μέλους. Οι πληρωμές γίνονται στην ιστοσελίδα της Paypal. Η Paypal μετά την πληρωμή αποστέλλει επιβεβαίωση στον ΠΑΣΥΕΚΚ για την πληρωμή ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του μέλους.

Μετά την πληρωμή στην Paypal φροντίστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

2. Με μεταφορά σε λογαριασμό Ελληνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Κύπρου (θα πρέπει να στείλετε την απόδειξης μεταφοράς στο email μας: cycca.org@gmail.com.

3. Με πληρωμή σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Κύπρου με  στοιχεία: ανανέωση/εγγραφή και ονοματεπώνυμο του μέλους. Θα πρέπει να στείλετε την πληρωμή είτε στο email μας (cycca.org@gmail.com) είτε ταχυδρομικώς (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. -Τ.Κ. 27553 – 2430 – Λευκωσία)

4. Με επιταγή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. -Τ.Κ. 27553 – 2430 – Λευκωσία.

***Εδώ θα βρείτε το έντυπο εγγραφής/ ανανέωσης που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στο Σύνδεσμο. Πατήστε εδώ

Οι αριθμοί λογαριασμού μας είναι:

Τράπεζα Κύπρου: 357019576960                                

Ελληνική Τράπεζα: 139-01-198343-01

Όταν παραληφθεί η απόδειξη πληρωμής θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς η κάρτα μέλους.

Είμαστε στη διάθεσή σας  για ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Τηλ: 70008084            Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ.

img_0005

Στηρίξετε τον σύνδεσμο μας

Ένα μπαλόνι… χίλια χαμόγελα!

Ενωμένοι μπορούμε