Εκδηλώσεις Μαΐου 2022 ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ

Σας προσκαλούμε στις Εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ).

Η 19η Μαΐου είναι η Παγκόσμια ημέρα για τις Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ), δηλαδή της Ελκώδους Κολίτιδας και της Νόσου του Crohn και ο Σύνδεσμος μας διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση των ασθενών από διακεκριμένους γιατρούς και θεραπευτές για την εξέλιξη των ασθενειών αυτών, τα νέα φάρμακα που αναπτύσσονται διεθνώς, τη σχέση των ασθενειών με την πανδημία Covid-19 και άλλα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μας.

  • Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν η μία στη Λεμεσό το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και η άλλη στη Λευκωσία την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.
  • Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τη στήριξη της Προέδρου της Βουλής κας Αννίτας Δημητρίου.
  • Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αφίσα των εκδηλώσεων ή στο τηλέφωνο 70008084 και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.cycca.org

Σας περιμένουμε!

Ενωμένοι Μπορούμε!