Εσύ τι γνωρίζεις για τη ΝΟΣΟ ΤΟΥ CROHN και την ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ

Το Σάββατο 20/11/2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία η πρώτη μετά από καιρό δια ζώσης εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn. Ευχαριστούμε τις γαστρεντερολόγους και τον Κλινικό Διατροφολόγο/Διαιτολόγο για τις κατατοπιστικές τους παρουσιάσεις, τους χορηγούς μας και όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας. Σας ευχαριστούμε!
Ενωμένοι Μπορούμε!

Το διάστημα που περάσαμε με τις καραντίνες, τον covid-19 και τους περιορισμούς ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), δεν σταμάτησε ούτε μέρα παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπισαμε να βοηθά και να είναι δίπλα στους ασθενείς και στα μέλη του.  

Έτσι μετα άπο όλα αυτά τα δύσκολα επιτέλους, με χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη μας μετά από καιρό δια ζώσης εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου, στις 20 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία (4.00μμ-6.00μμ) με τίτλο:

"Εσύ τι γνωρίζεις για τη ΝΟΣΟ ΤΟΥ CROHN και την ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ"

Συμπτώματα και χρήση ανοσοκατασταλτικών & βιολογικών φαρμάκων - Δρ Θεοδώρα Καλλή - Γαστρεντερολόγος

Covid-19, εμβολιασμοί & σχετικά φάρμακα -Δρ Στέφανη Σωτηριάδου - Γαστρεντερολόγος

Διατροφή: Τι ισχύει σήμερα - Μάρκος Θεοχάρους - Κλινικός Διαιτολόγος/Διατροφολόγος 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντα.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, απαραίτητη προσκόμιση SAFE PASS και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ'ολην την διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα μέτρα προστασίας της Δημοσιογραφικής Εστίας είναι πολύ προσεκτικά και μπορείτε να νιώθετε άνετα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Με εκτίμηση,
Νατάσα Θεοδοσίου
Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Ε.Κ.)
70008084

Ενωμένοι Μπορούμε!