Ανανεωμένος κατάλογος προσφορών για το 2024

Ο κατάλογος προσφορών ισχύει μόνο για τα ενεργά μέλη του συνδέσμου μας. Ενεργό μέλος είναι κάποιος ο οποίος έχει πληρωμένη την κάρτα μέλους του με ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου και ημερομηνία λήξης. 

Για να ανανεώσετε ή να εγγραφείτε στον ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα.

Τρόποι εγγραφής/ανανέωσης συνδρομής:

1.   Paypal μέσω της ιστοσελίδας μας (http://www.cycca.org) μαζί με την συμπλήρωση του εντύπου με τα στοιχεία σας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα και πιο κάτω.

2.      Με μεταφορά σε λογαριασμό Ελληνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Κύπρου με στοιχεία: ανανέωση/εγγραφή και ονοματεπώνυμο του μέλους (θα πρέπει να στείλετε την απόδειξης μεταφοράς στο email μας: cycca.org@gmail.comΣτη μεταφορά που θα γίνει όπως αναγράφεται το όνομα που θα εκδοθεί η κάρτα μέλους όπως και το εγγραφή ή ανανέωση.

3.      Με πληρωμή σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Κύπρου με στοιχεία: ανανέωση/εγγραφή και ονοματεπώνυμο του μέλους. Θα πρέπει να στείλετε την πληρωμή είτε στο email μας (cycca.org@gmail.com) είτε ταχυδρομικώς (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. -Τ.Κ. 27553 – 2430 - Λευκωσία). Στη κατάθεση όπως αναγράφεται το όνομα που θα εκδοθεί η κάρτα μέλους όπως και το εγγραφή ή ανανέωση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Τράπεζες έχουν εισάγει χρεώσεις για τις καταθέσεις σε υποκαταστήματα τους. 

Σε αυτή την περίπτωση αν γίνει κατάθεση σε υποκατάστημα της Τράπεζας θα πρέπει να κατατεθούν από εσάς η επιπλέον χρέωση μαζί με τα 15 ευρώ της συνδρομής! 

Προτροπή μας είναι οι συνδρομές σας να γίνονται ηλεκτρονικά, για αποφυγή χρεώσεων ή παρεξηγήσεων.

Οι αριθμοί λογαριασμού μας είναι:

Τράπεζα Κύπρου: 357019576960         

Ελληνική Τράπεζα: 139-01-198343-01

Όταν πάρουμε την απόδειξη πληρωμής θα σας αποστείλουμε ταχυδρομικώς την κάρτα μέλους μαζί με την απόδειξη.

Το κόστος εγγραφής/ανανέωσης είναι 15 ευρώ για ένα χρόνο.

Για όλα τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο: 70008084. Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ.