Συνάντηση ΠΑΣΥΕΚΚ με Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Παγκύπριος Σύνδεσμος για Ελκώδη Κολίτιδα και Νόσο Κρόουνς στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του είχε συνάντηση με την  Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου για συζήτηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του συνδέσμου μας. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα.

 

 

 

  1. Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τις Φλεγμονώδεις Παθήσεις του Εντέρου συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τις Εκδηλώσεις που θα γίνουν.
  2. Ζητήθηκαν Άρθρα από μέλη της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας Κύπρου για την έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού μας (Εγκυμοσύνη και σεξουαλική ζωή, Βιοπαρόμοια και βιολογικοί παράγοντες).
  3. Προβλήματα με τη στράτευση που αντιμετωπίζουν ασθενείς με ΙΦΝΕ.
  4. Διαδικασία ένταξης ασθενών με ΙΦΝΕ στον κατάλογο διοριστέων εκπαιδευτικών με αναπηρίες.
  5. Έκδοση Κυπριακών ενημερωτικών εντύπων για Ελκώδη Κολίτιδα και Νόσο του Crohn στα Αγγλικά πρότυπα
  6. Ενημέρωση για εκπαίδευση νοσηλευτών σε θέματα ΙΦΝΕ σε συνεργασία με τις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες, των ECCO, των EFCCA και των NECCO.

1 σκέψη για το “Συνάντηση ΠΑΣΥΕΚΚ με Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου”

  1. Αναρωτιεμαι τι συμφεροντα παιζονται εδω στην κυπρο και δεν δινεται το δικαιωμα της επιλογης θεραπειας μεσω της ιατρικης κανναβης παντα υπο την καθοδηγηση ιατρου??Ενας ιατρος με ανθρωπινα αισθηματα και χωρις να φοβαται κατι μπορει να μου απαντησει???

Αφήστε ένα Σχόλιο