Διάκριση ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. σε Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Νέους

Στις 17-20 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Νέους με ΙΦΝΕ. Τον ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. εκπροσώπησαν η Βοηθός Γραμματέας Νατάσα-Ρεβέκκα Θεοδοσίου και η Βοηθός Ταμίας Αθανασία Χαραλάμπους. Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος 37 συμμετέχοντες από 19 ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Γερμανία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Φιλανδία, Κύπρος, Γαλλία, Σλοβενία, Τσεχία, Βέλγιο, Σερβία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Ολλανδία). Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε και το Ισραήλ γιατί η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κοινωνικοποίηση των ασθενών με ΙΦΝΕ δεν έχει σύνορα.

ι συμμετέχοντες μοιράστηκαν γνώσεις, εμπειρίες και ενημερώθηκαν κατά την διάρκεια των δύο εργαστηρίων (workshops) που πραγματοποιήθηκαν για τρόπους αφύπνισης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα που αφορούν την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου και οι 19 χώρες παρουσίασαν τις δράσεις των συνδέσμων τους όπως επίσης και μια αφίσα που δημιούργησαν παρουσιάζοντας αυτές τις δράσεις.

Στο τέλος του συνεδρίου οι 19 χώρες κλήθηκαν να ψηφίσουν την χώρα με την αφίσα και την παρουσίαση που τους άρεσε περισσότερο. Οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και νικήτρια χώρα για το 2014 αναδείχθηκε η ΚΥΠΡΟΣ!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το Συνέδριο, την παρουσίαση της Κύπρου, την Τελετή Βράβευσης και την αφίσα της κυπριακής συμμετοχής που πήρε την 1η θέση.

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο